Copacel feng-shui ametist

Photobucket

Ametistul este cristalul semipretios care poseda cea mai inalta energie spirituala, avand puterea de a calma mintea si emotiile, aducand o stare de pace. Cunoscut ca si maestru vindecator, ametistul este cristalul cel mai des folosit in meditatie pentru activarea claritatii gandurilor si reducerea furiei, reducerea anxietatii, a stresului sau a depresiilor.
Piatra recomandata pentru:
ZODIILE: Berbec, Taur, Gemeni, Fecioara, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti
LUNA DE NASTERE: Ianuarie, Februarie, Decembrie
TALISMAN NOROCOS: al Pestilor
ZIUA DE NASTERE: miercuri
PLANETA GUVERNATOARE sau dominanta: Neptun
INFLUENTA NUMEROLOGICA: pentru cei nascuti sub influenta numerelor 3, 4, 8
ANIVERSARE: se ofera la 6, 12 si 14 ani de la nastere sau casatorie
CHAKRE: 4, 5, 6, 7
PROFESII: manageri, oameni de afaceri, experti in domenii financiare, operatori pe calculator, informaticieni, slujitori ai bisericii, studenti si elevi, oameni de stiinta, matematicieni, poeti, scriitori, fotografi, functionari, activitati umanitare sau caritabile, creatori de moda, turism, show business, relatii cu publicul, clarvazatori, astrologi, bio-energeticieni, alte activitati spirituale.
ESTE O Piatra: a spiritualitatii, a succesului in afaceri
Protejeaza: impotriva gandurilor negative, impotriva magiei negre, impotriva gandurilor malefice, blestemelor, atacurilor psihice, pericolelor, spiritelor rele, impotriva tradarii si deceptiilor. Foarte puternic rol protector pentru cei care nu se simt in siguranta sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole. (Se spune ca daca un rau voitor face ceva impotriva purtatorului acestei pietre, ametistul isi schimba culoarea si avertizeaza asupra pericolului)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu